När verkligheten blir bättre än visionen

Som de allra flesta hunnit se har vi gjort om på Café Viskan centrum.Inte bara ute men också inne. Allt gammalt har åkt ut och massor med ny, härlig inredning har flyttat in. Stor investering, ja absolut, men värt det? Ännu större JA! Vem vill inte kalla den magiska miljön för sin arbetsplats men minst lika viktigt att våra gäster trivs, stimuleras och inspireras när de besöker oss. Alltså inte bara viktigt med det som man stoppar i munnen, men också alla intryck, färger, idéer och bilder som sätter sig på hornhinnan och skapar känslor, längtan och inspiration!

Vi vill tacka Ann-Louise och hennes Hjärterum för det fantastiska jobbet och Ulrika Göransson för de magiska bilderna. 

Lite bilder följer med också, både på hur det såg ut under ombyggnationen men också på den färdiga produkten ☺️

Kom in på en kopp ekologiskt kaffe eller något annat gott och njut!