Uteservering Viskan centrum

Café Viskan Centrum

Café Viskan vid Sandwalls plats är utan tvekan det mest besökta av våra tre caféer i Borås. I menyn hittar du alltid någonting som passar, från tidig morgon till sen kväll. Framförallt vill vi erbjuda våra gäster en mötesplats och en skön atmosfär för att avnjuta det allra bästa inom bra mat och goda drycker, varma som kalla. Här ska alla typer av människor kunna ha en härlig upplevelse.

På morgonen serverar vi frukost, både till de som är på språng och de som vill sätta sig och avnjuta vår frukostbuffé. Eller de som har unnat sig en sovmorgon och vill starta dagen med en god brunch… Sedan förvandlas vi till en lunchrestaurang med både dagens lunch och catering till företag i Borås. Efter lunch är det många som stannar till för en fika, och i takt med att timmarna går blir Viskan Centrum ett av Borås populäraste after work-ställen. Varmt välkommen!

Boka bord

Viskan är en populär mötesplats i Borås. Är ni ett större sällskap som ska besöka oss är det säkrast att boka bord i tid. Gör er bokning genom att klicka här.

Om ni är ett sällskap på mer än 10 personer, vänligen maila er förfrågan till soroush@viskangroup.com

Uteservering Viskan centrum

Uteservering

Från den försiktiga vårsolen till sköna sensommarkvällar kan du njuta av vår stora uteservering. Under sommarmånaderna sträcker den ut sig längs med Viskan och gör vårt café till ett av stadens största. Sätt guldkant på en fin dag med en fika i solen eller en AW med kompisarna. Självklart rymmer vår uteservering även en rök- och pälsdjurfri avdelning.

Öppettider

Mån 07.30 – 22.00
Tis 07.30 – 22.00
Ons 07.30 – 22.00
Tor 07.30 – 22.00
Fre 07.30 – 01.00
Lör 09.00 – 01.00
Sön 10.00 – 20.00