Frukostbuffé

Varje vardag mellan 07.30 och 10.00 serverar vi vår populära frukostbuffé på Viskan vid Sandwalls plats. Här finner du allt du behöver för att få en riktigt bra start på dagen. Vi serverar nybakat bröd, både grovt och ljust, med pålägg såsom olika ostar, salami, hemgjorda röror, färsk frukt och färska grönsaker. Du hittar också vår egen blåbärsyoghurt på frukostbuffén, tillsammans med annat gott och ett rikt utbud av nötter, torkad frukt och Viskans egen müsli.

För dig som vill äta varm frukost har vi nykokta ägg, hemgjord äggröra, stekt ägg, bacon och på beställning pannkakor med grädde och sylt. Blir du sugen på en färsk våffla med tillbehör så har vi alltid nygjord smet som du kan göra din egen våffla med. Som alltid serveras färskbryggt kaffe, te och olika juicer till frukostbuffén.

En ordentlig frukost helt enkelt!

Servering

Vi serverar frukost varje vardag på alla våra caféer i Borås.

Viskan Centrum 07.30 – 10.00
Viskan Knalleporten 07.00 – 10.00
Viskan Knalleland 09.00 – 11.00

Boka bord

Är ni ett stort sällskap som önskar äta frukost hos oss, är det bäst att ni bokar bord i tid på 033 – 10 25 80 eller på vår sida boka bord. Varmt välkomna!

Brunch

På söndagarna blir Viskan centrum en mötesplats för boråsare som vill njuta lite extra av livet, ta det lugnt, äta något riktigt gott och kanske samla familjen över en generös brunch.

Här kan du ta för dig av kallskuret, smakrika ostar, färsk frukt och alldeles nybakat bröd. Blanda din egen caesarsallad, smaka på någon av pizzorna och gotta dig i olika sorters korvar. Till detta kan du ta en äggröra, grädda dina egna våfflor och inte minst välja mellan varmrätterna i buffén. Den som fortfarande har plats kvar i magen är välkommen att hugga in på dessertbuffén.

Vi vill ge våra brunchgäster en fantastisk upplevelse. Varje vecka kommer såväl unga som gamla och mittemellan, och njuter av godsakerna utan någon stress. För den som inte är sugen på buffé går det givetvis bra att beställa à la carte istället.

För större sällskap öppnar vi upp vinbaren där vi har plats för 70–80 personer. Maila er förfrågan till isabelle@viskangroup.com

SERVERING

Vi serverar vår brunch varje söndag på Viskan Centrum, kl. 11.00–15.00.

Boka bord

Är ni ett stort sällskap som önskar äta frukost hos oss, är det bäst att ni bokar bord i tid på 033 – 10 25 80 eller på vår sida boka bord. Varmt välkomna!

Café Viskan vid Sandwalls plats är utan tvekan det mest besökta av våra tre caféer i Borås. I menyn hittar du alltid någonting som passar, från tidig morgon till sen kväll. Mer om Viskan Centrum
Vi öppnade Viskan Knalleland 2011 för att ge alla shoppingsugna boråsare någonstans att ta en paus med en kopp kaffe, hembakt fika och god mat. Mer om Viskan Knalleland
År 2012 slog vi upp portarna till Café Viskan i Knalleporten, i samma lokaler som Onyx. Att ta hand om sin kropp är en viktig del av livet, därför är detta café omsorgsfullt hälso- och träningsinriktat. Mer om Viskan Knalleporten