Frukostbuffé, brunch Viskan centrum

Frukost

Vi serverar frukost varje vardag på alla våra caféer i Borås.
Frukostbuffé hittar du måndag till fredag 07.30 – 10.00 i Viskan centrums loungedel (längst till höger).

Frukostbuffé

Varje vardag mellan 07.30 och 10.00 serverar vi vår populära frukostbuffé på Viskan vid Sandwalls plats. Här finner du allt du behöver för att få en riktigt bra start på dagen. Vi serverar nybakat surdegsbröd, med pålägg såsom olika ostar, salami, skinka och färska grönsaker. Du hittar också yoghurt på frukostbuffén, tillsammans med annat gott och ett rikt utbud av nötter, torkad frukt och Viskans egen müsli.

För dig som vill äta varm frukost har vi nykokta ägg, hemgjord äggröra, korv och bacon. Blir du sugen på en färsk våffla med tillbehör så har vi alltid nygjord smet som du kan göra din egen våffla med. Som alltid serveras färskbryggt kaffe, te och juice till frukostbuffén.

En ordentlig frukost helt enkelt!

HELGFRUKOST

Varje lördag kl 09.00-11.00 och söndag kl 10.00-12.00 erbjuder vi frukost på tallrik. Få den bästa starten på dagen och välj mellan Avocadotoast, Smoothie bowl, Amerikanska pannkakor eller Engelsk frukost.

Välkomna!

Boka bord

Är ni ett stort sällskap som önskar äta frukost hos oss, är det bäst att ni bokar bord i tid på 033 – 10 25 80 eller på vår sida boka bord. Varmt välkomna!

Café Viskan vid Sandwalls plats är utan tvekan det mest besökta av våra tre caféer i Borås. I menyn hittar du alltid någonting som passar, från tidig morgon till sen kväll. Mer om Viskan Centrum
Vi öppnade Viskan Knalleland 2011 för att ge alla shoppingsugna boråsare någonstans att ta en paus med en kopp kaffe, hembakt fika och god mat. Mer om Viskan Knalleland