Dagens lunch

Vår kökschef arbetar ständigt med att utveckla och bredda vår varierade lunchmeny. Att äta lunch ute är för många en stunds kvalitetstid i vardagen och vi på Viskan vill göra en lunch i Borås till en så bra stund som möjligt. Vi använder oss av färska, lokala råvaror som omsorgsfullt komponeras ihop till olika rätter, allt från traditionell husmanskost till mer exotiska alternativ.

Under sommaren har vi vår populära sommarsallad att servera, och under vinterhalvåret satsar vi på matiga soppor som komplement under veckorna. Därtill finns utvalda sallader som luncherbjudande, givetvis med både vegetariska och veganska alternativ.

Lunchen serveras varje vardag och då ingår kaffe/te, dricka, hembakat bröd, smör samt tapenade eller hummus.

Det går även utmärkt att hämta lunch för de företag i Borås som håller lunchmöten i egna lokaler.

Vecka 46

Mån

Veckans Soppa: Morot och kokossoppa serveras med rostad kokos, krutonger och friterad ruccola

Vegetarisk pasta med soltorkadtomatpesto på solrosfrön och bakad portabellosvamp

Tis

Kycklinggryta med curry och morot serveras med ris och jordnötter

Ons

Pannbiff på nötkött serveras med potatispuré, gräddsås och lingon

Tor

Fiskgryta med tomat, morot och fänkål serveras med aioli, handskalade räkor och delikatesspotatis

Fre

Panerad stekt fläsksnitzel serveras med kaprissmör och rostadpotatis