Dagens lunch

Vår kökschef arbetar ständigt med att utveckla och bredda vår varierade lunchmeny. Att äta lunch ute är för många en stunds kvalitetstid i vardagen och vi på Viskan vill göra en lunch i Borås till en så bra stund som möjligt. Vi använder oss av färska, lokala råvaror som omsorgsfullt komponeras ihop till olika rätter, allt från traditionell husmanskost till mer exotiska alternativ.

Under sommaren har vi vår populära sommarsallad att servera, och under vinterhalvåret satsar vi på matiga soppor som komplement under veckorna. Därtill finns utvalda sallader som luncherbjudande, givetvis med både vegetariska och veganska alternativ.

Lunchen serveras varje vardag och då ingår kaffe/te, dricka, hembakat bröd, smör samt tapenade eller hummus.

Det går även utmärkt att hämta lunch för de företag i Borås som håller lunchmöten i egna lokaler.

Vecka 04

Mån

Veckans Soppa: Broccolisoppa med chili och vitlök serveras med krutonger och rostade solrosfrön

Indisk kycklinggryta ”garam masala” med kokosmjölk och tomat serveras med ris och rostade cashewnötter

Tis

Skaldjurspasta serveras med hand skalade räkor, parmesan och ruccola

Ons

Italienska Nötfärsbiffar med oliver och basilika serveras med rostade rotfrukter och soltorkadtomat crème samt ruccola

Tor

Örtbakad laxfilé serveras med varm potatissallad med säsongens grönsaker samt dijonsenaps crème

Fre

Viltskavsgryta med kantareller, lök och lingon serveras med ris