Pasta Viskan

Dagens lunch

Vår kökschef arbetar ständigt med att utveckla och bredda vår varierade lunchmeny. Att äta lunch ute är för många en stunds kvalitetstid i vardagen och vi på Viskan vill göra en lunch i Borås till en så bra stund som möjligt. Vi använder oss av färska, lokala råvaror som omsorgsfullt komponeras ihop till olika rätter, allt från traditionell husmanskost till mer exotiska alternativ.

Under sommaren har vi vår populära sommarsallad att servera, och under vinterhalvåret satsar vi på matiga soppor som komplement under veckorna. Därtill finns utvalda sallader som luncherbjudande, givetvis med både vegetariska och veganska alternativ.

Lunchen serveras varje vardag och då ingår kaffe/te, dricka, hembakat bröd, smör samt tapenade eller hummus.

Vecka 34

Mån

Sommarsallad
Quinnoasallad med soltorkadtomat, fetaost och cocktailtomater

Välj mellan:

Chevre med rostade cashewnötter
Lufttorkadskinka med basilikaolja
Grillad Kycklingfilé

Dressingar:
Currydressing
Honungsvinaigrette
Tzatziki

Biffstroganoff med rostad paprika och risoni pasta

Tis

Stekt kycklingfilé serveras med het jordnötssås, syrligmangosallad och basmatiris

Ons

Rimmad torsk serveras med skagenröra, morot och dillkoktpotatis

Tor

Italienska nötfärsbiffar med soltorkadtomat serveras med rostadpotatis, semitorkadtomat och basilikasås

Fre

Ossobuco, tomatbrässerad kalvlägg, serveras med rostad potatis och gremolata