fbpx
Pasta Viskan

Dagens lunch

Vår kökschef arbetar ständigt med att utveckla och bredda vår varierade lunchmeny. Att äta lunch ute är för många en stunds kvalitetstid i vardagen och vi på Viskan vill göra en lunch i Borås till en så bra stund som möjligt. Vi använder oss av färska, lokala råvaror som omsorgsfullt komponeras ihop till olika rätter, allt från traditionell husmanskost till mer exotiska alternativ.

Under sommaren har vi vår populära sommarsallad att servera, och under vinterhalvåret satsar vi på matiga soppor som komplement under veckorna. Därtill finns utvalda sallader som luncherbjudande, givetvis med både vegetariska och veganska alternativ.

Lunchen serveras varje vardag och då ingår kaffe/te, dricka, hembakat bröd, smör samt tapenade eller hummus.

Vecka 14

Mån

Veckans Soppa: Tryffeldoftande champinjonsoppa serveras med örtkrutonger, marinerad svamp och rostade pumpafrön

Bakad torskfilé Med skaldjurssås, rostad fänkål samt potatisstomp

Pasta Bolognese

Köttbullar med mos

Tis

Krämig linguine i het sås med kyckling, svamp och parmesan

Pasta Bolognese

Köttbullar med mos

Ons

Stekt kycklingfilé serveras med rödcurrysås, ris och sesamsauterad pak soi

Pasta Bolognese

Köttbullar med mos

Tor

Grekiska Nötfärsbiffar med oliver och basilika serveras med rostade rotfrukter och soltorkadtomatcrème samt ruccola

Pasta Bolognese

Köttbullar med mos

Fre

Black and white, fläskfilé med rostad potatis bearnaisesås och rödvinsås

Pasta Bolognese

Köttbullar med mos