fbpx
Viskan uteservering centrum

Äta & dricka

Café Viskan är en restaurang i Borås som alltid strävar efter att kunna erbjuda någonting för alla. Vi ser alla stunder på dagen som lika viktiga, därför har vi någonting för alla tillfällen. Är du sugen på frukost, brunch eller lunch? Eller kanske är du ute efter någonting som förgyller din fredagskväll!

Frukost

Varje vardag har vi frukostservering på alla våra restauranger och mellan kl. 07.30 och 10.00 finns vår populära frukostbuffé på Viskan vid Sandwalls plats.

Mer om frukosten

Brunch

Varje söndag serverar vi brunch på Viskan vid Sandwalls plats, kl. 11.00-15.00. Vår brunchbuffé består av ett brett utbud med allt från våfflor, kallskuret, flertalet varmrätter och smakrika ostar till frukt och dessert.

Mer om brunchen

Lunch

Varje vardag, kl. 11.00-15.00 finns dagens lunch på alla våra restauranger. Till lunchen ingår kaffe/te, dricka, hembakat bröd, smör samt tapenade eller hummus.

Se veckans meny

Cafémeny

Måndag till lördag serverar vi en väl utvald meny på alla våra caféer. Allt från hembakat fika, sallader och smörgåsar till matigare varmrätter.

Se vår cafémeny

Söndagsmeny

Vid sidan av brunchen serverar vi varje söndag rätter från vår söndagsmeny. Till dig som är sugen på någonting en söndag men inte känner för att äta buffé.

Se vår söndagsmeny

Bistro meny

Varje tisdag till lördag från 17 till sent erbjuder vi speciellt utvalda rätter från vår Bistromeny. En meny där vi fokuserar på kreativt sammansatta smaker. På variation och mångfald.

Se vår bistro meny