Café Viskans nya kökschef…

Möt Martin Thom, född och uppvuxen i Toronto, Kanada.

-Mitt matintresse började hemma i Toronto när jag började extrajobba på restaurangkedjan ”The Keg Steakhouse Bar & Grill”. Så jag utbildade mig till kock och har sedan 1987 jobbat på olika hotell och restauranger runtom i världen. 

Martin är Café Viskans nya kökschef. Med sin stora internationella erfarenhet av branschen och den stora passionen för sitt yrke är han det självklara valet för tjänsten på ett café som är flerfaldigt rekommenderat av White Guide Café och vinnare av Gasellpriset. 

Gothia Towers, Stena Line och Grand Hotell i Borås är några av Martins tidigare arbetsplatser. 

Han berättar att hans professionalism och kvalitet i det han gör grundar sig i att han bara älskar att laga mat. 

-Det som jag brinner för i mitt yrke bl a är att hitta nya smaker men också kombinera gamla klassiker på ett nytänkande sätt. 

Vi på Viskan hälsar Martin välkommen och blickar mot en spännande höst och fler härliga sätt att möta och överträffa våra gästers förväntningar och önskemål!