Akademiskt intresse för Café Viskan :)

För Några veckor sedan blev vi på Viskan kontaktade av två högskolestudenter som läser Affärsinformatikprogrammet och ska nu skriva sitt examensarbete.

De har valt att kolla på hur en verksamhet använder sig av sociala medier, främst Instagram och vad verksamheten vill förmedla med sina olika inlägg. De frågar också en del av verksamhetens följare om hur de har uppfattat dessa inlägg och jämför lite med vad som skulle framgå 🙂

Superintressant tyckte vi och väldigt glada över att de hade valt oss som en av sina två verksamheter.

Så vi träffade gladeligen en av dessa två studenter på Café Viskan och svarade på över 20 frågor och fick titta på en del bilder som de hade valt ut från våra sociala medier. Vi fick berätta vad vi ville säga med bilderna och varför.

Vi fick frågor som t ex, Varför vi använder Instagram, Hur vill vi visa vårt varumärke på vårt Instagram och om vi tittar på hur våra följare reagerar på de bilder som läggs ut. Och här är några av de bilderna som var utvalda från våra sociala medier:

2E 2B 2C 2A

Så nu väntar vi med spänning…. efter att även följlarna har fått svara på frågor och sagt vad de tycker och efter att hela arbetet är sammansatt så kommer vi få ta del av resultatet och det kommer ni också 🙂

Ha en fin dag så länge vänner!