Vision och inspiration…

Det har alltid funnits en klar vision bakom vad Viskan ska stå för och förmedla. Visionen i sin tur förmår till ett oändligt hav av inspiration.

Fem år in på Viskan centrums liv kom inspirationen att slå upp portarna till Viskan Knalleland. Visionen var i början, Viskan i liten skala med urval av kännetecknande favoritmaten och fikat och men också signaturinredningen.

Men Viskan Knalleland växte snabbt till att få en egen personlighet och ge ett eget avtryck.  Visionen växte också i takt med att Viskan Knalleland blev alltmer omtyckt av sina gäster och besökare.

Och nu äntligen var det på tiden att Viskan Knalleland växte till sig lite även fysiskt 🙂

Som de flesta av er har märkt har det varit bygge på gång ett tag nu och i måndags stängde vi Caféet för heltidsbygge i en hel vecka. På måndag är det dock dags för nyöppning av Viskan Knalleland med många fler sittplatser och helt underbar inredning som utförs av den alltid fabulösa Hjärterum och Ann-Louise. Här kommer också lite bilder på bygget och en liten sneak peek på visionen av hur Caféet kommer att se ut om bara ett par dagar!

IMG_7325 (2)

IMG_7324 (2)

IMG_7322