Generositet är något som värmer hjärtat…

Vi tycker att hösten är så grå och tråkig… men jag sitter här och tänker på alla de människor runtom i världen som känner så om hela sin existens. En tillvaro utan hopp och framtid, ett hälsotillstånd utan utväg… om andra som kan inte ställer upp och hjälper till. Vi här hemma i Sverige till exempel som är så lyckligt lottade. Vi som bor i ett tryggt och humant land med tillgång till det bästa av alla världar 🙂

En av alla hjälpande händer som sträcks ut till de mindre lyckligt lottade är ju Musikhjälpen som i år skänker till att hjälpa till och stoppa spridning av HIV.

Café Viskans generösa personal har bestämt sig för att skänka ALL dricks som de får in under december månad till detta syfte! Så TACK alla fina gäster som redan har skänkt och alla som kommer att skänka under resten av månaden. Och tack till personalen för att ni är så underbara och har stora hjärtan!

Visar bild.JPG