Mycket roligt på gång!

Ni kanske har märkt att det har hänt en massa saker de senaste veckorna hos oss? Några av killarna var på inspirationsresa till Toscana, besökte en fantastisk vingård som är en av våra vinleverantörer och fick hålla i de vackra druvor som sedan kommer till bl a oss på Viskan Vinbar i form av utsökta viner 🙂 Mer om inspirationsresan och lite fina bilder kommer upp här på bloggen snart!

Sedan har vi ju ny meny på Caféet, superfavoriterna finns ju kvar men också finns det nu många moderna och trevliga alternativ för våra gäster som är vegetarianer, veganer, lchfare, paleo-ätare och de som heller håller sig till raw food.

På vinbarsfronten händer det också saker nu! Nu välkomnar vi in hösten på Vinbaren med ny meny som presenteras ikväll! Mycket spännande tycker vi och gläder oss för det!

Håll utkik här på bloggen, på insta och på facebook efter nyheter, uppdateringar, inspiration och bilder!

bild