Sommar!

Alltså, hur fint?! Jag älskar det! Just nu sitter jag i en blommig klänning efter att ha jobbat färdigt på världens bästa jobb! & vilken helg vi har haft tillsammans, inte sant?

I lördags var det äntligen dags för Action Run. Vi på Viskan hade såklart ett lag tillsammans med Onyx och Cernera, och om jag läst tabellerna rätt hamnade vi på hela 2:a plats i lagtävlingen (5 km). Helt otroligt ju! Dessutom gillade jag vårt hinder i Viskan, även om jag själv kanske inte velat hoppa ner där, haha. Vad tyckte ni?

Kan ni förresten gissa vad som går mest hos oss just nu? Dryck! Kalla drycker av alla de slag, vitamin well, mer, aloe vera, islatte, you name it. Frozen yoghurt har även den fått sig ett uppsving, vilket jag tycker är jätteroligt. Passionsfrukten är enligt mig allra godast, men det senaste är det väldigt många som gillat jordgubben. Vi får se vad jag själv provar nästa gång!

Dessutom såg jag i kalendern att det ju inte alls är långt kvar till sommatorsdagarna, bara en månad! Det är ju helt sjukt! Det kändes som att det var igår jag gick runt med vinerjackan och frös, och nu är det nästan 30 grader och solsken med klarblå himmel.

Det här med att ta vara på tiden är inte min starka sida, haha.

Jag hoppas i alla fall att ni alla fått en kanonstart på veckan och att ni ser fram emot den lilla ledigheten som inträffar från torsdag.

Viskan SommartorsdagDetta längtar jag till!