Regn..?

Som om skyarna öppnat sig fullständigt denna dag! Helt otroligt.. Det roligaste av allt var när Sophie insåg att blommorna som hon så omsorgsfullt planterar eller köper varje år höll på att drunkna i regnet och sprang ut för att flytta dem under tak. Det var ingen torr tjej som kom in igen, haha.

Denna vecka har varit tokigt full av jobb men tokigt rolig! Jag vet inte vad som hänt, om det var blommorna som dök upp på borden igen eller alla nya planer vi smider tillsammans, men det känns verkligen som att det händer något på Viskan. Jag är en person som blir smått tokig när saker och ting står stilla, så denna vecka har jag verkligen fått utmana mig själv. Tur är det ändå att man får träffa så mycket olika sorters gäster och folk när man jobbar på ett café säger jag bara.

Idag skulle vi egentligen haft ett möte efter jobbet, men det blev flyttat lite längre fram. Vi har möten ganska ofta hos oss ska ni veta, inte bara för att gå igenom nyheter, utan även för att kolla så att alla gör likadant för er gäster, att alla följer de rutiner som finns kring exempelvis hygien och städning, och så planerar vi allra helst ett datum för personalevenemang, haha. Vi har en platschef på varje anläggning, plus en hel del andra utspridda områden. Jag sitter ju till exempel och skriver i vår blogg på sena söndagskvällar 🙂

Tycker ni inte att det är lite för lite bilder i bloggen? Vad vill ni se mer av? Det hade verkligen underlättat i min jakt på saker ni kanske tycker är spännande i vår vardag på Viskan. Jag ser ju alla saker varje dag och tänker sällan på saker som ni kanske hade tyckt var jätteroliga!

nostalgi

Jag letade lite i mitt arkiv och hittade denna bild som jag tog innan jul för två år sedan. Minns ni? Jag själv minns att det var här som många satt för att ”kolla in” alla människor som gick omkring, man träffade alltid någon man kände. Dessutom var det ju allmänt krig om de stora, sköna sofforna som många kunde sitta flera timmar i och fika..