Så går en dag ifrån vårt liv och kommer aldrig åter

En av mina absoluta favoritmeningar, taget från en titel av en bok skriven av en svensk författare. Den påminner så gott om att ta till vara på det man har, men samtidigt tycker jag den är fin på det viset att den också påminner om att oavsett hur dålig en dag varit, så kommer den i alla fall inte mer igen. Precis som påsken, och ledigheten (som dock har varit helt magisk!) Hej solen!

Jag hoppas i alla fall att ni haft det bra allesammans. Viskan har varit öppet nästan som vanligt, och fullt av olika ägg, fjädrar, färgglada ljus och naturligtvis nyheter i bakkylen. Jag vet att Sophie bland annat gjorde LCHF-snickerskaka, ananas- och kokospaj plus kladdkaka med kokostäcke. Det gäller att vara påhittig när man arbetar på café, alltifrån att komma på vad som blir nästa steg till att göra det mysigt i lokalen, till att hitta på en ny topping till våra kakor och bakverk.

En liten nyhet, som ändå är väldigt bra, är att vi äntligen tagit in Boråsblandningen i vårt tesortiment. Jag vet inte om jag sagt det tidigare, men jag har även hand om att beställa våra teer till Viskan. Alla som jobbar har ett litet område de medvetet (eller omedvetet) pysslar om. När det föll sig så att jag var på semester för en tid sedan blev Elin som hjälpte mig med teet så förtjust i just denna blandning hos Bergs. Så om ni gillar det nyaste tillskottet i vårt sortiment så är det helt enkelt en slump. Där ser man vad nya idéer och människor kan hitta på 🙂

Denna bild skickade tjejerna på jobbet till mig, och har ni sett de där välpolerade äggen?! Perla var den som var i farten med att måla ägg, och Alva fick stolt ställa upp som modell. Något hon klarade med bravur, tycker ni inte?

Även Viskan i Knalleland hade gjort det påskfint med godis.

Nej, vet ni, nu ska jag krypa till kojs. Jag hoppas att ni alla sover gott och att ni är taggade för en fantastisk ny vecka. Känner ni er lite ensamma, eller extra glada, så kom gärna förbi oss så att vi kan hjälpas åt med energin. Tillsammans är man alltid lite starkare, glöm aldrig det. Godnatt Borås!