Restaurangveckan 2014

Äntligen!

Idag var jag på ett möte tillsammans med vår restaurangchef inne på vår vinbar för att få reda på menyn under veckan. Det var mycket gott, och det gör mig lite ledsen att jag inte är hemma i Sverige för att ta del av allt det goda. Dock anar jag att det redan börjat bli uppbokat, så jag hade nog inte haft chans att få plats ändå, haha.

Det roliga i år är att det tillkommit några nya restauranger som inte varit med tidigare, Bryggan, The Company och Sven Erik! Utöver dem så är det även Passion, Scandic Plaza, Brasseriet, Köket, Oliven, Bara, Vinci och naturligtvis vår Viskan Vinbar 🙂

Konceptet är detsamma som förra året, det finns tre förrätter samt tre varmrätter att välja mellan. På många restauranger får man verkligen utsökt mat till vrakpris, bara varmrätterna brukar kosta mer än det totala man får betala denna vecka, endast 200:-, helt otroligt. Eftersom ni är så himla snälla så tänkte jag bjuda på vår meny, jag tycker själv att det finns många goda alternativ. Dock måste jag säga att ankan låter helt fantastisk, med sin blåbärssås. Var beredda på att jag vill höra allt när jag kommit hem!

Restaurangveckan2014

Vilken är din favorit?