Mathias Melo på Viskan!

Ikväll händer det! Är ni taggade? Jag tycker verkligen att det ska bli så otroligt roligt att få höra Mathias live, det enda man fått ta del av är andras beskrivningar och hans videos på nätet . Dessutom vet jag att hans musik tilltalar så otroligt många åldrar, vilket jag på något vis tycker det är finaste med musik, att man tillsammans kan uppskatta någonting, oavsett ålder och kön.

Han har växt upp i en musikalisk familj, och även gått en utbildning inom musik i Stockholm. Personligen tycker jag att han är en grym singer/songwriter, med en otroligt unik röst och en musikstil som går lite åt jazz/soulhållet.

Han har inte bara spelat i radio, utan även spelat live på Stora Torget ni i vintras och nu besöker han alltså Viskan som artist på vår trubadurafton!

Mathias Melo

Mathias Melo fotad av Per Agge.

Mathias Melo

Mathias Melo fotad av Per Agge.

Ni kan även kika in hans musik på hans Youtube-sida, så hoppas jag att vi ses ikväll! Ring 033 – 10 25 80 för att boka bord, glöm inte att åldersgränsen som alltid är 18 år. Nu kör vi, Borås!