Det känns som vår i luften!

Hej Borås!

Som jag har saknat er! Tänker på er mest hela tiden faktiskt. Hur har starten av det nya året varit? Har ni lyckats med alla nya löften, vad det nu kan tänkas vara? Själv har jag lovat att försöka bli en ännu snällare människa, vi får väl se hur det går med det 🙂

Juldekorationerna är i alla fall äntligen borta. Det kändes som en evighet, visst tycker jag att det är mysigt med julen och all gemenskap, men den börjar tidigare och tidigare för varje år och känns alltid lika stressig. Nej, nu längtar jag till det är knoppar på träden, fågelsång i luften och vår uteservering slår upp till full storlek. Det är annat det än när jag och Jesper, vår nya platschef, fick stå hoppandes på stolar ute i minusgrader för att få bort snön som lagt sig på vårt uteserveringstak. Inte direkt risk för att solljuset och vårsången gör sönder taket inte!

Som alltid tänkte jag bjuda på lite bilder från dagarna som gått. Många av er flitiga gäster har säkert redan koll på det mesta, men för er andra är det bara att fortsätta scrolla nedåt.

Skyltar

Jag tillbringade några timmar med att uppdatera våra skyltar till våra bakverk. Innan var de vita med svart text, tänkte förändra lite och göra det mer enhetligt!

Monter

Ser ni att våra menyer numera ser likadana ut som våra skyltar? Fint!

Blommor

Passade även på att säga farväl till våra mycket tappra växter som stått i fönstret i vår Bistro. Numera pryds det av en mindre djungel, och maken till växter att få människor som pratar med dem finns nog inte, haha.

Latte Art

På lördagar har jag tre fina gäster som alltid kommer ungefär samma tid och som alltid beställer samma dryck: tre stora latte. Det tar många år att bli riktigt duktig, och det är sällan som man lyckas med mönster i alla sina kaffedrycker, men denna gången gick det förvånansvärt bra. Vi får se vad jag hittar på till nästa gång!