Är du den vi söker?

Sedan jag började min bana på Viskan för snart två år sedan, har jag lärt känna så himla fantastiska människor. Människor som gör mig glad, som jag längtar till att träffa när jag kommer till jobbet, och som jag alltid skrattar tillsammans med. Flera av dem har jobbat där mycket längre än jag själv, och sedan jag började är det bara ett fåtal som gett sig iväg på nya äventyr, men flertalet av dem kommer tillbaka när de kommit hem igen.

Nu utökar vi inför sommaren, och söker därför ny personal som vill jobba, inte bara tillsammans med mig, utan tillsammans med alla de andra på Viskan.

Vad krävs då tänker ni?

För det första måste man ha service i blodet. Man måste älska människor och att få andra människor att le. Det är det jag brinner för varje dag jag kliver in genom dörrarna till jobbet, och det är den elden som brinner vidare i mina kollegor. Man måste även kunna restaurangbranschen. Det som alla gäster ser ute i caféet är ungefär en tredjedel av allt som händer på Viskan, om inte mindre. Det gäller att kunna fokusera, att vara effektiv och noggrann i sitt arbete, samtidigt som man ska känna en glädje inför sitt arbete. Det finns alldeles för många människor som går varje dag till jobbet utan att veta varför, det händer inte hos oss. På Viskan arbetar personer som uppskattar sin roll, som är drivna, stresståliga och positiva. & tro mig, det är ofta glädjen till mitt jobb, till mina medarbetare, men framförallt mina gäster, som får mig att vara tacksam för att just jag fick jobb på Viskan.

Om du tycker att detta stämmer in på dig, eller någon annan du känner, så kika in på vår hemsida och fyll i formuläret.

Vem vet, kanske ses vi snart! 🙂

Viskan söker personal