Så kom snön och kylan till sist!

Hej Borås!

Så var vardagen äntligen igång. Rutinerna tog inte lång tid att finna och vi alla fortsätter så sakteliga vår långsamma väg mot en ljusare årstid.

Julen har hunnits städas bort på Viskan dessutom. All vår dekoration har packats ned i sina lådor för att nästa år få dammas av och uppskattas igen. Häromdagen tog jag fram alla nydiskade ljusskålar och placerade ut, tycker verkligen att det gör så mycket för ett café, att ha levande ljus. Att dessutom få chansen att mysa till det på sin egen arbetsplats är nog få förunnat. Jag menar, vilka människor får gå runt i ett hav av tindrande ljus samtidigt som det doftar av nybakade kanelbullar? Oslagbart.

För en tid sedan hade vi även kickoff med Viskan-gänget. Vi är närmare 50 personer (om inte mer) som jobbar tillsammans under ledning av våra chefer. Det blev en otroligt rolig kväll, och vi hade ordnat med lekar som alla fick utmanas i. Roligast var helt klart inledningen när de tre bröderna fick en penna runt midjan att försöka få ned i en glasflaska. Kan ni gissa vem som vann? 🙂

FrukostImorgon är det sista vardagen på veckan, glöm inte att det som alltid serveras frukost mellan 07.30 och 10.00 i centrum samt redan 06.30 i Knalleporten.

Nu ska jag göra mig en kopp te, en av mina favoritblaningar är Dream Blend, eller Dröm-te som vi döpt det till på Viskan. Mycket citrus och apelsin, som blandas av personalen på Bergs i Borås. Den finns inte att få tag på någon annanstans, så jag tycker att det är jätteroligt att bo i staden med drömmarnas te 😉

Kram på er!