Bakverstad på Viskan i Knalleland!

Glad Lucia på er allesammans! Hur har ni firat? Jag själv har firat med vörtbröd, julost och clementiner! Som jag gör de flesta morgnar, men vi kan ju alltid låtsas att det var speciellt för dagen, inte sant? 🙂

Något annat speciellt är vår otroliga personal som arbetar på våra olika anläggningar. Även om man inte är t.ex. bagare till yrket, finns det hos många en otroligt stor kunskap och glädje i att komponera ihop olika sorters bakverk, tårtor, muffins, smoothies, ja, allt ni kan tänka er!

Därför tänkte jag bjuda på lite av den julstämning som råder ute på Viskan i Knalleland. Här har vi ett litet men fantastiskt team av tjejer som älskar sitt jobb, älskar sina gäster, men som framförallt älskar mat och bakverk. Ta en kik på Saras underbara bilder!

Jul

Julstämning!

Biscotti

 Härligt gula saffransbiscotti!

Lusskatter

Nybakade lussekatter är väl ett måste på Lucia?

Pannacotta

Våra populära vaniljpannacotta, denna gången med en topping av granatäpple!

Muffins

Helt fantastiska kardemummamuffins med vit choklad och lingonfrosting!

Pepparkaka

Mjuk pepparkaka (det är min favorit).

Jul

Jul

Jul

Snön försvann lika snabbt som den kom, men kika in på Viskan under julshoppingen, så ska vi minsann göra allt vi kan för att sprida den julglädjen vi bär på. Ha en riktigt fin helg, allihop!