Solsken!

Hej Borås!

Vilken SJUKT fin dag det har varit! Hoppas alla dagar hela veckan fortsätter i samma stil, även om det bara är sol för en liten stund så är det mer än tillräckligt för att orka med mörkret som följer. Snart är det i alla fall december, och jag kan avslöja att bageripersonalen redan har börjat fundera ut de allra smaskigaste bakverken med diverse julkryddor under december. Jag hejar på mycket kanel, men framförallt apelsin i kombination med choklad. Kanske inte är så juligt, men himla gott!

Idag har varit en riktig fixardag på Viskan. När det blir höst och vinter har det en tendens till att bli lite lugnare hos oss. Då har vi chansen att hinna med allt det som inte hinns med på sommaren, man kan nästan säga att vi liksom kommer ikapp oss litegrann, och förbereder inför sommarens högsäsong. Vi har bland annat hunnit med att skriva om lite skyltar och tavlor, så att ni alla ska kunna se vårt urval så tydligt som möjligt och jag vet att flera av mina kollegor tar sig tiden att städa, organisera och sortera. Bakom väggarna ni ser så döljer sig ett under av organisation, allt har sin plats. Om ni har tur kanske jag bjuder på en liten visning, hade ni gillat det?

Imorgon hade jag i alla fall tänkt visa hur en typisk morgon går till, eller i alla fall närvara när mina kollegor startar dagen på Viskan. Så tänkte jag visa er det antingen direkt imorgon, eller en annan dag, hur det går till att jobba hos oss, en helt vanlig morgon!

Trubadurkväll

Numera kan ni nyfikna även se vårt trubadurschema direkt i caféet. Tag er en titt nästa gång ni kikar förbi, jag undrar allt vem den hemliga gästartisten kommer att vara..