November, november

En månad till december, helt otroligt! Känns som att det enda jag skriver om i bloggen förutom Viskan är hur fort tiden går. Kanske är för att påminna mig själv en aning också, att ta tillvara på tiden som fullständigt rusar förbi mig. Nåväl, det är tur att den rusar förbi mig på Viskan i alla fall, så har man roligt under tiden!

Äntligen har de börjat bli klara med vår fasad, visst blev det fint? Nu går det mot vitt/grått istället för den gula nyansen som varit förut. Jag tycker verkligen att det blev superfint och en riktig uppfräschning. Något jag är glad över är att Cernera som äger fastigheten verkligen tar hand som de fina hus de förvaltar, något jag personligen tycker är viktigt för stadens kulturvärde i sig. Vad tycker ni om den nya färgen?

Oktober månad som nu lämnat oss innehöll även vår stora hösttävling! Det var otroligt roligt att så många ville vara med, tre vinnare utsågs i de två tävlingarna, grattis! En sak ni kanske inte visste var att alla i personalen på Viskan fick vara med att bestämma vinnarna, för att det skulle bli så rättvist som möjligt. Vi har nämligen en egen grupp tillsammans online, där vi tillsammans ser olika nyheter, frågor, bakverk, ja, precis allt tas upp inom Viskans verksamhet. På det viset har vi alla lika stor koll på allting, och om det är någon fråga eller tjänst som tas upp av en gäst, kan ni alltid lita på att den tas upp i vår grupp, allt för att vi ska kunna erbjuda den allra bästa servicen. Det ni!

Som alltid tänkte jag bjuda på lite bilder från veckan som gått!

Finaste

Häromdagen när jag kom till jobbet hade alla i personalstyrkan randiga SVEA-tröjor på sig. Jag är helt säker på att de ringde varandra i morse för att matcha varandra. Fina är de i alla fall, Victoria, Max, Elin och Isabell.

Tårta

Vi firade Alla Hellgona på vårt vis, montern var helt full med läskiga bakverk!

Amarone

Var inne i vinbaren en sväng och hejade på mina kollegor som jobbar i restaurangen och fick en chock när jag såg flaskan på disken. Undrar fortfarande om det är någon som köpte den de kommande kvällarna..

Isabell

 

& så här kan det se ut mellan gäst-tillströmningarna på Viskan när allt är förberett inför lunchen. Att vi tillsammans har så hima roligt på jobbet är något jag tror märks när man kommer till oss, och att vi får lov att våga bjuda på oss själva är himla viktigt i längden. Isabell och jag skrattade gott åt denna bild, något som gjorde resten av dagen precis lika glad. Världens bästa jobb!