Oktobertävling!

Minns ni att jag lovade er något stort i mina tidigare inlägg? Nu är det äntligen publicerat, och vi har härmed igång två fina tävlingar för att fira att det äntligen blivit höst och alldeles förträffligt mysigt. Något ska man glädjas åt när det blir kallare ute, inte sant? 🙂

viskan-front-1024x6402

Den första tävlingen håller hus på Facebook, ni hittar den genom att gå in här. Det enda man behöver göra är att gilla vår sida, dela tävlingsbilden och kommentera den med vad man tycker bäst om med Viskan. Inte helt fel när man kan vinna ett presentkort på 1000:- eller ett på 500:-? Det blir en bra timpeng på det engagemanget 🙂

viskan-frukost-800

Den andra tävlingen sker på Instagram, där hittar ni oss med användarnamnet @cafeviskan. Här räcker det att tagga sina bilder som man tar under sitt besök hos oss med #cafeviskan eller #viskanvinbar. Sedan följer man oss på Instagram och är med och tävlar om ännu ett presentkort på 1000:-. Mycket står på spel!

Det är lite trist att man själv arbetar på stans bästa ställe, när man inte kan vara med och tävla själv. För det ska ni veta, är jag ledig och vill gå och äta någonstans, slutar det nästan alltid med att jag går till jobbet ändå, haha. Jobbar man inte, så är man där för maten och stämningens skull. Bäst!

Avslutningsvis tänkte jag bjuda på en liten video jag kom över häromdagen, till er som tycker att det är svårt med alla olika kaffesorter och former av dryck man kan beställa hos oss. Här får ni en liten genomgång, och riktigt så många alternativ har inte ens vi. Ni hittar den här!