Tävlingsdags!

Hej Borås! Hur mår ni? Själv sitter jag just nu ute hos vårt fik vid Onyx i Knalleporten. Här har jag umgåtts och jobbat hela dagen tillsammans med Emma (vår platsansvarige som jag var och besökte om ni minns det inlägget?). Utöver det har det inte hänt så mycket hos oss på Viskan, all fokus ligger numera på att få den nya avdelningen färdig. Jag arbetade hela dagen igår och fick chansen att träffa våra nya kollegor och kramas med de som flyttas över från vår nuvarande avdelning. Det var fint att se att så mycket möbler kommit på plats och jag stod och tittade på vårt fina porslin som vi hittat inne hos Hjärterum som även de finns vid Sandwalls plats!

Det finns många nya maträtter att njuta av i vår nya restaurang, och jag fick smaka på otroligt god mat när kockarna var klara med sin presentation. Ni ska få se lite bilder nedan, och jag har även glädjen att meddela att vi kommer att anordna två stora tävlingar framöver, där ni kan vinna riktigt fina priser!

Menyförslag

Här ser ni ett litet urval av de rätter som presenterades. Visst ser det gott ut? Ni ser även skymtar av det nya porslinet som kommer att smälta in superfint i den nya inredningen!


Viskan Vinbar

Det provsmakades även på vinet som ska erbjudas i vår vinbar. Vi kommer att ha ett otroligt stort utbud av vin, både på glas och flaska. Sorterna har tagits fram tillsammans med Gastronomi Elva här i Borås, där några i personalen även har gått på utbildning hos.

Jamie Meyer

Sedan så kan jag inte hålla mig längre utan att berätta att vi på lördag äntligen får besök av Jamie Meyer igen! Han har varit ute och rest i många olika länder och städer nu, och det ska bli så himla kul att han väljer att spela hos oss igen! Dessutom fyller han år på lördag, man kanske skulle komma förbi med en tårta? Gitarrformad, vad tror ni om det? 🙂

Fotograf: Micke Mansson