På besök i en annan värld

Vet ni, det är så lustigt, det där när man arbetar någonstans. Det blir som mitt och ditt vardagsrum, en plats där man känner till varenda liten vrå, varje skrymsle och vet precis var man lagt den där viktiga sladden man kopplar mellan datorn och tv:n. Därför var det extra roligt idag när jag äntligen fick komma på besök i vår nya avdelning. Det var verkligen som att kliva in i en annan värld, och det fanns så otroligt fina detaljer som lyfter hela rummet. Vår inredare har som så många gånger förr verkligen lyckats, och då är det ändå inte helt klart ännu. Jag har dessutom hört rykten om ett väldigt fint porslin som vår mat kommer att serveras på och jag är helt säker på att när vi öppnar portarna, kommer det vara något som gör Viskan ännu mer unikt, inte bara i Borås, utan även i restaurang-Sverige.

Jag smet in en snabbis tidigt idag och tog lite tjuvbilder, men jag tänker inte visa för mycket. Den som väntar på något gott…

Viskan Vinbar

Belysningen är A och O när det kommer till mysighetsfaktor, något som verkligen märktes..

Viskan Vinbar

Här skymtar även en liten sneak-peak på en av våra nya tapeter..

Viskan Vinbar

Som solar i taket, men ni får inte se mer än detta av de finaste lamporna jag sett.

Viskan Vinbar

& så till sist en suddig bild på en del av vårt nylagda golv. Mer än så blir det inte för denna gången, jag vill inte förstöra överraskningen för er helt när ni besöker oss när allt är färdigt. Hoppas ni är lika förväntansfulla som vi, årets händelse på Viskan, utan tvekan!