Nu ?r det mindre ?n en m?nad kvar..

..till vi ?ppnar v?r nya, fina avdelning! Jag har f?tt ?ran att tr?ffa n?gra av de nya ansikten som kommer dyka upp d?r inne, och det k?nns s? himla roligt att v?r Viskan-familj blir st?rre. Ju fler, desto b?ttre!

F?rra torsdagen var ?ven den sista sommartorsdagen i ordningen, det gick alldeles f?r fort tyckte jag, tycker inte ni det? Det k?nns som om det var alldeles nyss som vi b?rjade ta emot er dessa ljumma kv?llar, taggade p? musik och att tr?ffa v?nner. Det g?r alltid lite ont i hj?rtat n?r man inser att sommaren nog ?r f?rbi, men vet ni, jag tror att vi kommer att f? en kanonh?st tillsammans ocks?! T?nk bara p? alla goda tesorter man kan v?rma sig med n?r det blir kallare ute, varm choklad, eller en god kaffe latte?

Mitt b?sta sommarminne denna sommaren m?ste vara alla roliga svensexor som tagit plats hos oss! Jag har f?tt lov att dansa vals, heja p? som ?sk?dare i en ?ggkastart?vling, dansat ytterligare en vals, f?tt lyssna p? egenkomponerad musik fr?n brudgummen sj?lv, och s? nyligen som ig?r fick jag mig en kindpuss av en man utkl?dd till bonde! Det finaste med honom var att han ?ven sk?nkte alla sina insamlade pengar till havskampen och Ung Cancer, v?ra st?vlar v?ger en hel del nu!

Havskampen

F?lj utvecklingen p? www.havskampen.se?och se hur det g?r f?r Lag West! Efter imorgon avsl?jar vi hur mycket pengar vi lyckats samla in tillsammans med er!

& det var en mycket glad chef, Nima som s?g p? n?r taket till den nya uteserveringen tog sin form. Det ska bli s? sp?nnande att se resultatet!