Var ?r sommarv?rmen?

Hej! Det har g?tt n?gra dagar sedan vi h?rdes senast, jag sj?lv har varit ledig men det h?nder fortfarande mycket p? Viskan. Ig?r tjuvlyssnade jag p? ett samtal om v?r tillbyggnad, b?de ugnar, toaletter och andra utrymmen ?r p? g?ng, det ska bli s? roligt att se det f?rdiga resultatet! Hur tror ni att det kommer se ut?

Nu ska jag alldeles snart bege mig mot jobbet, det k?nns som att det b?rjar bli semestertider i Bor?s, det blir mer och mer att g?ra, men det ?r ocks? roligare ?n n?gonsin! Vi ?r ett riktigt dr?mteam, b?de ute i restaurangen och i k?ket. Att dessutom f? chansen att arbeta tillsammans med sina chefer vid sidan ger m?nga av oss en m?jlighet att utvecklas f?r att bli ?nnu lite b?ttre!

 

Sallad

Visste ni att en av v?ra mest popul?ra sallader ?r v?r Ceasarsallad? H?r ?r en bild fr?n ig?r n?r hela disken var full av sallader in the making. Allt ?r hemmagjort, fr?n krutonger till dressing. Varf?r inte prova p? den under ditt n?sta bes?k hos oss?