Underbara sommarvecka!

Ja, vad ska man s?ga? Jag har inte mycket att klaga p? denna vecka, alls!

F?rra helgen var jag ledig, och missade tyv?rr v?rt bes?k av Trubadurorkestern, med Linnea i spetsen. Dock fick jag h?ra att de var otroligt bra, vi hade folk som stannade utanf?r och kom in n?r de h?rde vilket sv?ngom vi hade p? uteserveringen. Jag ska se om jag kan hitta lite bilder och videos ?t er, som jag kan l?gga upp ?t er. Visst hade det varit roligt?

N?got som ni inte f?r missa ?r att vi numera serverar milkshakes och frappe hos oss! Ni beh?ver inte heller vara oroliga ?ver att det ?r halvfabrikat, hos oss g?rs allt fr?n grunden. Dubbel espresse med valfri glassmak, is och mj?lk, eller valfri glass, mj?lk och is i milkshaken. Jag fick ?ran att smaka p? en med chokladsmak, helt magisk! Inte s? tokigt att ha Lejonet&Bj?rnen till hands n?r vi utvecklar v?rt sortiment.

Om inte alls m?nga timmar ska jag kila ner till jobbet f?r att vara med er till kv?llens slut! F?r er som undrar hur det g?r med nybygget kan jag meddela att det g?r fram?t! Dock har ?ven byggare semester, s? vi f?r hoppas att de kommer tillbaka, fr?scha och uppvilade f?r att f?rdigst?lla det vi sedan s? l?nge v?ntat p?!

Calle

T?nkte bjuda p? en rolig h?ndelse som intr?ffade h?romdagen. Calle satte hela foten i papperskorgen mitt under byte av sopp?se. Eftersom han h?ll p? att hj?lpa en g?st samtidigt, fick han h?lla god min och st? kvar till han var f?rdig. Allt f?r v?ra g?ster! 🙂