Konsten att finna det stora i det lilla

Hej Bor?s!

Jag hoppas att ni haft en riktigt fin helg. Sj?lv sitter jag just nu och njuter av solen p? en balkong, kanske inte alldeles f?r l?ngt ifr?n d?r just ni befinner er i detta nu. Dricker juice och kaffe, men ?nskar att jag haft en egen espressomaskin hemma, likadan som p? Viskan. Kanske kan bygga en egen, vad tror ni om det?

Helgen bj?d p? lika fint v?der som idag, jag jobbade tillsammans med mina arbetskamrater i str?lande sol, det k?ndes knappt som att man var i Sverige. Det m?rktes ?ven att ni var m?nga g?ster som tog tillf?llet i akt att njuta av sommarv?dret och d?k upp hos oss p? kv?llen ist?llet! (L?rdagen bj?d p? b?sta st?mningen enligt Benjamin)

Det ?r ocks? under dessa fina dagar som jag sj?lv inser hur bra man har det, och hur tacksam jag ?r ?ver livet. T?nk att s? m?nga fantastiskt fina m?nniskor, i samma stad, v?ljer att komma till just mitt jobb f?r att umg?s tillsammans. Att Viskan ?r en plats d?r folk delar med sig av sin energi, f?r att l?mna oss lite gladare, lite mer obekymrade. F?r i slut?ndan, n?r allt kommer omkring, s? tror jag att det ?r stunderna vi minns mest. Stunderna som var och en f?r sig blir pusselbitar, och tillsammans skapar n?got st?rre. Precis som jag och ni tillsammans skapar n?got lite st?rre varje g?ng vi tr?ffas p? Viskan.

20130708-113904.jpg

P? tal om golv har jag f?tt se en sneak peak p? den nya avdelningen, l?ngtar verkligen till slutresultatet! V?rt rutiga golv ?r det m?nga som k?nner igen, s? d?rf?r h?jer vi ?nnu ett sn?pp med det nya. Resten ?r en hemlighet : )