White Guide Caf? 2013

Som m?nga av er s?kert redan vet blev det f?r inte alls l?ngesedan offentligt att Caf? Viskan hamnat i Sveriges motsvarighet till Michelin.guiden, The White Guide. Guiden startades f?r n?gra ?r sedan som en guide till alla restauranger ute i v?rt avl?nga land. I ?r var det dessutom dags f?r premi?ren av att ta med caf?er, och Viskan kom med!

S?h?r beskriver The White Guide sj?lva sin verksamhet:

White Guide skapades 2004 genom en sammanslagning av de tv? v?lk?nda och tillf?rlitliga restaurangguiderna Gourmet 199 Bord och V?garnas B?sta, den f?rstn?mnda gavs ut under 17 ?r och den senare utkom f?rsta g?ngen 1985.
White Guide ?r den enda helt?ckande restaurangguiden i Sverige som utv?rderar den svenska restaurangscenen med journalistisk integritet. Genom White Guide har Sverige f?tt en guide p? h?gsta internationella niv?, en sj?lvklar auktoritet i restaurang-Sverige.

Ni som f?ljt v?r Instagram s?g s?kert de hemliga bilderna n?r vi i personalen fick lyxen att bli tillfixade av Fazli, Calle och Alexander, resultatet blev bland annat bilder till v?r nya hemsida och till den nya guiden. Det var d?rf?r vi var s? hemlighetsfulla mot er alla! Mer hemlighetsfulla kommer vi att vara allt eftersom v?r nya utbyggnad tar form. H?ll utkik under veckan f?r smygfoton!

Vill ni l?sa mer om den stora nyheten kan ni f?rutom att bes?ka White Guides hemsida ?ven bes?ka Dagens Nyheter som skrev en artikel om h?ndelsen!

White Guide

S? himla roligt och sp?nnande att vi p? ”lilla” Viskan i Bor?s hamnade i n?got s? stort som White Guide! Tack alla g?ster f?r att ni bes?ker oss, varje dag!