V?lkommen till v?r nya hemsida!

Hej alla!

Hoppas att ni m?r bra allihop! Solen har varit ?terkommande i flera dagar nu, det ?r n?stan s? att man tror att man bor n?gon annanstans ?n i Sveriges regnigaste stad, eller hur? Ombyggnationen ?r i full g?ng hos oss, jag t?nkte visa er lite bilder p? n?r man b?rjar se ett rum i allt byggdamm och bland alla verktyg. Men ombyggnationen av v?r nya hemsida ?r i alla fall i stort sett klar! Vi har v?ntat ett tag, jobbat p? det sista f?r att se till att allt ?r precis s? bra som det kan vara, och tack vare?Plus 33?h?r i Bor?s kan vi ?ntligen presentera en helt ny d?rr in till v?r verksamhet. Ta er g?rna en titt omkring!

Idag har jag jobbat ute i Knalleporten tillsammans med Emma som ?r platschef och Perla som arbetar kv?llspasset. Visste ni att de serverar frukost mellan 06.30 till 10.00? De har ?ven samma goda lunch att erbjuda som i stan d?r kaffe och dricka ing?r. S? om ni har v?garna f?rbi tycker jag att ni ska kika in en sv?ng, det ?r dessutom otroligt mysigt att sitta i receptionsavdelning d?r Onyx tar emot sina g?ster.

Frukost-1

Det bj?ds p? massor av olika tillbeh?r, f?rsk fruktsallad och nyttigt br?d.

Frukost-2

N?r jag kom vid 07.30 var det k? och m?nga som ville ta del av frukosten. Ville man inte ha de f?rdigkokta ?ggen kunde man dessutom v?rma sina egna i en manuell ?ggkokare f?r att f? ?ggen precis som man ville ha. Finurligt!

Frukost-3

& jag har haft en riktigt fin dag med Emma och all personal p? Onyx, tack!