Sommartorsdag

F?rsta sommartorsdagen avklarad och fler ska det bli! I detta nu har jag l?mnat mitt pass f?r flera timmar sedan, men jag vet att det ?r m?nga tappra kollegor och chefer som ?r p? Viskan ikv?ll f?r att ni alla ska f? det s? bra som m?jligt. Vi var n?stan full styrka som arbetade idag, det ?r verkligen s? himla roligt att se hur vi alla ?r en del i ett hjul, att allt flyter p? och att allt blir f?rberett tills det att folk anl?nder. Det var ocks? v?ldigt roligt att det ?ntligen slutade regna, att solen kikade fram och v?lkomnade oss allihop till en fantastisk sommar tillsammans!

 

Bar

V?r bartender hade f?rberett ordentligt f?r att ni skulle f? en riktigt somrig kv?ll hos oss!

Benjamin

?Benjamin, i egen h?g person, ser ni att v?r utebar ?ntligen har ?ppnat?

Uteservering

Jag blev s? glad n?r det sista jag s?g innan jag gick hem var en n?stintill fullsatt uteservering med massor av glada m?nniskor redo att ha en fin kv?ll tillsammans i Bor?s. Man m?ste ju bara ?lska sommartorsdagarna!

F?rresten, visste ni att flera av killarna i bandet State of Drama alla har en del i trubadurhistorian p? Viskan? Vi ?r otroligt glada ?ver resan de gjort, och vi ?nskar dem allt gott i framtiden i sin resa mot stj?rnorna.