En vanlig m?ndag p? ett inte helt vanligt caf?!

Hej Bor?s!

Nu ?r det v?l p? tiden att vi tar tag ordentligt i den h?r bloggen. Det ?r s? mycket som h?nder p? Viskan och vi vill s? g?rna att ni ska vara en del av det. Jag som skriver i bloggen har arbetat p? Viskan sedan slutet p? f?rra sommaren och min uppgift ?r att ta med er bakom kulisserna i v?r verksamhet. Jag kommer att bjuda p? bilder, information om v?ra olika events, vad som egentligen h?nder i v?r lokal och hur det ?r att egentligen arbeta tillsammans med alla de d?r glada m?nniskorna som ni tr?ffar varje dag bakom disken. En personlig inblick i vad som h?nder innanf?r v?ggarna p? stans popul?ra m?tesplats. Har ni n?gra fr?gor ?r det bara att st?lla dem i kommentarsf?ltet nedan inl?gget!

Som ni alla s?kert m?rkt har det h?nt en hel del i v?r lokal p? Sandwalls plats. Barbershop har genomg?tt en stor f?r?ndring och flyttat upp till ovanv?ningen i det fina huset d?r vi har v?r verksamhet. Inredningsfantasten och den mycket kreativa Ann-Louise p? Hj?rterum har skrivit om projektet, kika in?p? hennes blogg f?r att se hur f?vandlingen gick till!

Nu p?b?rjas det stora arbetet med att ut?ka v?r egen yta, det ?r n?mligen vi som kommer att ta ?ver Barbershops gamla lokaler, vilket betyder att Caf? Viskan kommer att f? hela nederv?ningen och en helt fantastiskt stor uteplats. S?, alla Bor?sare, den som v?ntar p? n?got gott, v?ntar aldrig f?r l?nge!

I en m?nads tid var vi sex utvalda i arbetsteamet p? Viskan som fick ?ran att g? en vinutbildning hos Gastronomi 11 i Bor?s. G11 drivs av vin- och matentusiasterna?Jonas Nelson och Johan Tyr?n. Det har varit fyra m?ndagar av otroligt inspirerande och l?rorika timmar, som vi kommer att kunna anv?nda i v?r ?nskan att g?ra v?ra g?sters upplevelse p? Viskan till den allra b?sta. S?, om ni har n?gra fr?gor om v?rt vin, eller vill bli rekommenderade n?got gott till er m?ltid, kan ni alltid fr?ga n?gon av oss i personalen!

Dessutom har vi b?rjat med s?songsfavoriten sommarsalladerna, ?ven kallade lyxsalladerna! De finns att f? i flertalet olika varianter, fr?n parma till marinerade r?kor, p? en bas av antingen quinoa eller pasta i en h?rlig blandsallad. Helt klart en favorit hos m?nga av er g?ster, p? vardagar kan man dessutom f?r en tia extra f? b?de kaffe och dricka inkluderat som en dagens lunch.

Nu k?nns det verkligen inte helt hoppl?st med den l?nga vintern som varit, uteserveringen ?r uppe, sommarsalladerna ?r i full g?ng och helt pl?tsligt kommer vi sitta d?r en dag och njuta av den svenska sommaren som om ingenting h?nt. Till dess ?nskar jag er alla en riktigt trevlig dag, snart h?rs vi igen med mer inblick i den helt vanliga vardagen i ett inte helt vanligt caf?. Kram!