En ny dag, nya m?jligheter!

Hej, Bor?s! Hur m?r ni? Det var inte speciellt mycket sol som m?tte ens ansikte denna dag n?r man gick ut. Tur d? att ni kan komma och v?rma er hos oss p? Viskan, eller hur?

Veckan har g?tt undan, som alltid. Det har h?nt m?nga saker hos oss, v?rt rum uppf?r trappan har ?ntligen b?rjat bli f?rdigt, med en otroligt snygg sammetstapet som glittrar i ljuset. Jag har f?tt tips fr?n v?r inredningsansvarig p? Viskan som har skvallrat om stilen som kommer r?da i den nya avdelningen p? Viskan. Jag ?nskar att jag kunde ber?tta allt, men ?n s? l?nge ?r det en hemlighet, ni f?r h?lla ut lite till!

Som alltid t?nkte jag bjuda er p? bilder fr?n tiden som g?tt, jag har ?ntligen smugit in bakom kulisserna n?r alla byggarbetare var p? lunchrast h?romdagen.. Se och njut!

Jag fick mig en chock n?r jag skulle kika hur det gick i tv?ttrummet, f?r nu ?r v?ggen ?ntligen borta! Nu b?rjar man sakteliga inse hur stort, ljust och vackert Viskan kommer att bli n?r det ?r f?rdigt.. Ser ni v?r vision?

& s? ?kte de nya tapeterna upp. Under veckan ska det upp ytterligare mysbelysning, v?xtar, lyktor och annat som g?r att rummet k?nns mer f?rdigt. Varf?r inte ta en sv?ng f?rbi redan idag?