Viskan presenterar Jamie Meyer!

Hej alla g?ster!

F?rra l?rdagen var minst sagt en succ?, ni var m?nga som kom till oss f?r att heja fram State of Drama. Det verkar som att vi lyckades dessutom d? v?r favoritgrupp tog sig direkt till finalen i Stockholm. Tack till alla er som kom!

Denna vecka har vi ?ran att presentera en mycket uppskattad g?startist som vunnit flera stora musikpriser samt ?ven g?stat S? ska det l?ta. S?h?r s?ger Wikipedia om Jamie:

Fick sitt stora genombrott i dokus?pan?Popstars?h?sten 2002 d?r han slutade 3:a. Trots sin f?rlust s? fick han skivkontrakt och?2003?sl?ppte han albumet?It’s all about me. Tv? av l?tarna p? albumet var specialskrivna av?Bryan Adams.
Efter debutalbumet blev det tyst om Jamie, men han gjorde comeback 2008 med studioalbumet Great Big Change. Den 12 oktober 2010 sl?pps Jamies nya album.

Han har f?tt hits som?Psycho, Good girl?och?Last goodbye, first hello.

F?dd 31 augusti 1980 p? Hisingen i G?teborg, artist och l?tskrivare. Fick sitt stora genombrott i Popstars h?sten 2002 d?r han slutade 3:a. Trots sin f?rlust s? fick han skivkontrakt och 2003 sl?ppte han albumet It’s All About Me & turnerade b.la med Glenmark, Eriksson, Str?mstedt & var f?rband till Westlife. Tv? av l?tarna p? albumet var ?ven specialskrivna av Bryan Adams. Samma ?r blev Jamie nominerad till Rockbj?rnen & NRJ Music Awards.

Han gjorde comeback 2008 med studioalbumet Great Big Change Som gav honom utm?rkelsen Best Singer/Songwriter till Los Angeles Music Awards 2008. Den 12 oktober 2010 sl?pptes Jamies nya album digitalt i USA och hade Sverigerelease 2012. Titelsp?ret ”Good Night To Be Young” blev nominerad i Country kategorin till Hollywood Music Awards 2010.

2012 medverkde Jamie i s?songsstarten av S? Ska Det L?ta.

Har f?tt hits som Psycho, Good girl, Last Goodbye, First Hello & Good Night To Be Young.

Utm?rkelser & Awards: 2003 Nominerad, Best Male – NRJ Music Awards. Nominerad, B?sta Nykomling – Rockbj?rnen. 2008 Tilldelad Award, Best Singer/Songwriter – Los Angeles Music Awards. 2010 Nominerad, Best Country Song – Hollywood Music Awards.

Jamie spelar p? l?rdag, som alltid klockan 22.00! ?ldersgr?ns 18 ?r, boka ditt bord i tid p? 033 – 10 25 80!