Trubadurafton denna l?rdag!

Hej alla l?sare! Februari rullar vidare med stormsteg, och det har varit n?gra f? dagar av v?rk?nsla innan sn?n gjort sig p?mind ?nnu en g?ng. P? Viskan rullar allt vidare, som m?nga av er har m?rkt ?r det stora saker p? g?ng hos oss!

 

Vad ?r det egentligen som h?nder p? Viskan? Vad kommer bli st?rre? Vilka v?ggar f?rsvinner och hur kommer allt se ut n?r det ?r klart? Forts?ttning f?ljer & under tiden bjuder vi p? denna bild av v?ra fina skyltar som reklambyr?n Plus33?gjort! Foto: Plus 33 Kommunikationsbyr?

V?rens spelschema!

P? l?rdag ?r det ?terigen dags f?r trubadurafton. Denna vecka g?stas vi av syskonparet Liza & David, ett fartfyllt trubadurpar som alltid f?r ig?ng publiken som g?star Viskan. De g?r under artistnamnet ”Arvidsson” och har spelat tillsammans sedan oktober 2011. De har medverkat i radio, och om ni vill lyssna p? tv? av deras l?tar s? f?lj g?rna l?nken, eller ?nnu hellre, kom och bes?k oss p? l?rdag! Trubadurkv?llen startar som vanligt klockan 22.00, gl?m inte id-handling d? det ?r 18-?rsgr?ns som g?ller.

Varmt v?lkomna!