Rivstart i vinterkylan!

Hej alla l?sare, nya som gamla! Varmt v?lkomna till Viskans egen blogg, som dessv?rre st?tt stilla en alltf?r l?ng tid. ?tg?rder har tagits och vi ?r stolta ?ver att kunna meddela att ni numera kommer att kunna f?lja v?rt arbete p? Viskan regelbundet med m?nga bilder, mycket information, och f?rhoppningsvis leder detta ?ven en b?ttre kontakt med v?ra viktiga g?ster.?Vi kommer att ta er med in bakom kulisserna p? Viskan, ni kommer att f? tr?ffa v?r personal, alla de m?nniskor som varje dag st?r bakom disken redo att g?ra sitt b?sta f?r att f? Bor?sfolket n?jda, m?tta och bel?tna. Hur m?nga chokladbollar tillverkas i veckan? Vad ?r det egentligen som h?nder varje l?rdagkv?ll och n?r ?ppnade caf? Viskan sina portar f?r allm?nheten f?rsta g?ngen? Allt detta, och mycket, mycket mer kommer ni att kunna f?lja p? v?r hemsida. ?terigen, varmt v?lkomna att f?lja oss!

F?rresten, ni vet v?l om att vi har en v?lbes?kt?Facebook? Kika in, gilla v?r sida, ta er en titt p? v?ra bilder, eller diskutera era upplevelser med andra g?ster. Tack f?r att ni bes?ker oss!