M?????L!!!

 

H?ll i hatten alla ni som alltid tycker att det ?r kul och h?lla p? n?got 😉 F?r nu introducerar vi ett superlag att h?lla p?!

Caf? Viskan Fotbollss?llskap! Hur kul ?r inte det???!!

Laget f?r ju givet b?rja i reservserien d? det ?r ett nystartat lag. Just nu ?r det ca 20 av stans sk?naste killar som utg?r laget men ledordet ?r ”ALLA F?R VARA MED”. Majoriteten ?r killar som ???lskar och brinner f?r fotboll men inte l?ngre kan/hinner tr?na fem dagar i veckan 🙂 men vill fortfarande ha roligt och njuta av att sparka boll.

S? alla ni som k?nner er manade ?r v?lkomna att joina laget. Det ?r tr?ning varje l?rdag kl 11.00. Och alla vi som inte ska/kan spela med i laget ska nu rusta upp med v?ra b?sta hejarklacktalanger och heja p? Bor?s hetaste lag (Utom de som ?r med i allsvenskan s?klart) 😉 😉 😉

Laget har ocks? en egen sida p? facebook som ni kan g? in och gilla. D? f?r ni en massa roliga uppdateringar p? vad som h?nder med laget och spelarna 🙂

Kram kram och vi h?rs snart igen