?r gott nyttigt?

H?romdagen i ett mycket hungrigt tillst?nd, sent p? eftermiddagen och l?ngt efter att dagens lunch hade tagit slut p? Viskan Express, best?llde jag en LCHF-talrik. Tro det eller ej s? var det f?rsta g?ngen jag provade den

trots att den har tillh?rt den fasta menyn i ca ett ?r!

Som det s? fint visualiseras h?r p? bilden s? fick jag bacon, smarrig feta ost, avocado mm! Den s?s som kommer som standard ?r majonn?s men man kan ju alltid byta ut den om man vill 😉

Hursom, maten var supergod och jag h?ll mig m?tt v?ldigt l?nge… D? kom jag p? tanken att prova?metoden?sj?lv, LCHF allts?. Och man ofta kommer till Viskan f?r en bit mat eller f?r att ta en fika, s? finns det alltid LCHF-mat och LCHF-kakor/bakelser (hembakade) att best?lla.

T?nk att livet kan vara s? enkelt ibland, att man bara kan luta sig tillbaka och njuta 😉

Kram p? er fr?n oss p? Viskan :