Inspiration

Helt aprop? kom jag att t?nka p? hur drastiskt vi konsumenter har ?ndrat v?rt beteende de senaste ?ren. Hur vi som en g?ng var n?jda med att g? till ena st?llet f?r kl?der, till det andra f?r skor, till det tredje f?r inredning och till det fj?rde f?r att ta n?got att ?ta, vill ha det mesta p? ett och samma st?lle nu,

Och nu finns det gott om s?dana st?llen som kan erbjuda oss allt det vi tycker om i kombination. D?r vi

en g?ng kikade efter en snygg sk?l till soffbordet hittar vi nu ?ven ett par snygga k?ngor och kanske till och med en tjusig tunika att matcha till!

Viskan ?r ju s?klart med och skapar och feedar den trenden. Hit kan man ju komma f?r en kopp kaffe eller ett glas vin och samtidigt f? id?er och inspiration i b?de mat och dryck och den senaste och coolaste inredningen;)
Kanske ibland bara sm? tips p? hur man piffar upp och s?tter lite f?rg p? vardagen!

 

 

Nu kan du h?mta julinspiration g?ng du kommer in f?r vi ?r ?full g?ng 🙂

Vi ses