Viskans kläder

– Jobbar du här?
– Jajamen!

– Jaha, men du har ju inga arbetskläder!?!

Ibland möts vi av dessa två frågor av er kunder, och ibland känner vi att vi kan hålla med er.

Ett exempel:
Ni sitter, en varm sommardag, på vår uteservering. Det är fullsatt, människor överallt och i stort sett alla har på sig t-shirt och shorts. Helt plötsligt kommer det fram en vilt främmande människa, iklädd en t-shirt med uppvikta ärmar och ett par knälånga shorts, och börjar plocka bort disk från ert bord. Vi förstår att ni undrar vem detta är. På de flesta caféer har de anställda likadana tröjor, eller åtminstonde samma färg på t-shirtarna. På Café Viskan kan ni möta personalen i helt olika outfits. Det enda gemensamma är att kläderna är från märket SVEA.

Det är nämligen så att vi på Café Viskan är sponsrade av SVEA. Byxor, shorts, t-shirts, skjortor, linnen och tjockare tröjor, ja allt som kan tänkas behövas en dag på jobbet är från modemärket. Därför förstår vi er, en varm sommardag klarar man inte av att jobba i långbyxor och tjocka pikétröjor, precis som ni kunder vill sitta i lite mer lättare kläder och det är därför dessa missförstånd kan bildas. Tur att de inte är större än så. 

Vi på Café Viskan ser bara positivt på att ha olika outfits och att ha kläder från SVEA. Vi känner att vi blir mer personliga, vi kan få en närmare relation till er kunder och det är unikt. Dessutom bedömer vi att det är trevligare för er som kunder att bemötas av en antälld i en snygg skjorta än en smutsig, sliten gammal t-shirt med trycket Café Viskan på ryggen. Vi vill alltid försöka ge högsta kvalitét på de vi gör. Service, lunch, kaffe, bakverk med mera med mera, så varför inte ge högsta kvalitét på oss anställda. Där tycker vi att kläderna spelar stor roll!
Så nu vet ni! Kommer det fram en främmande människa och plockar disk från ert bord, titta efter märket SVEA på kläderna, då har ni blivit servad av en anställd!
Ibland kan ni dock stöta på oss i likadana outfits, men det kan ju vara lite charmigt det med!
För att komma till SVEAs hemsida, klicka på deras logga

Välkommen till Café Viskan!

Dela på sociala medier:

Google+ LinkedIn