Viskan informerar…

Är du glutenallergiker eller laktosintolerant? Café Viskan är caféet för dig!
Vi ser väldigt seriöst på alla olika typer av allergier och vi hukar oss aldrig för att ändra om på menyn eller på just din beställning för att du ska kunna fika eller äta hos oss. Vi bakar alltid med laktosfri mjölk och med margarin gjort på vegetabiliskt fett. Vi har soyamjölk och laktosfri mjölk som alternativ till ditt kaffe, och vi skickar gärna upp en extra beställning till köket, om du inte kan äta någon av de mackor vi säljer i montern.
Är du vegetarian, vegan eller äter du någon annan speciell diet? Vi har många olika alternativ. Vegetariska sallader, varma mackor, GI-rätter, olika sorters pajer, bakad potatis med mera med mera. Är du osäker på vad du kan äta är du välkommen att fråga personalen. Vi ger dig gärna förslag på maträtter eller byter ut någon ingrediens för att du ska kunna äta hos oss.

Vill du ha glutenfritt bröd till din lunch? Vill du ta bort pastan från din sallad? Vill du byta dressingen? Vill du byta ut någon grönsak från salladen? Eller vill du ha din mat på något annat sätt, än vad vi serverar den? Säg till i kassan när du beställer eller säg till någon annan i personalen. Vi är här för dig!

Välkommen till Café Viskan!