Viskan expanderar!

Caf? Viskan ?r ett av Bor?s popul?raste caf?er. Vi erbjuder det mesta f?r en hungrig och s?tsugen sj?l. Dagens lunch (m?n-fre 11-15), sallader, varma matpajer, bakad potatis, goda sm?rg?sar – b?de varma och kalla, bakverk, kondisvaror och underbara bistrom?ltider.

Inte nog med detta, vi har ett uppsatt m?l som s?ger att vi alltid ska vara fr?mst inom service. Det ska g? fort att st? i den l?nga k?n, du som kund ska m?ta trevlig personal och du ska k?nna dig mer ?n n?jd efter ett bes?k hos oss. Nu har Caf? Viskan best?mt sig f?r att bygga ut sin verksamhet. F?retaget ska ge sig in i bloggv?rlden! P? denna blogg kommer vi att informera om allt som h?r Caf? Viskan till. Till exempel kommer ni att m?ta p? presentationer av personalen, roliga kundbem?tanden, olika nyheter i caf?et, speciella tillf?llen d? det vanliga inte ?r vanligt samt kommer vi att ge er djupare kunskap inom v?ra olika arbetsomr?den. L?gg till denna blogg i dina favoriter, sprid den till dina v?nner, l?t dig inspireras, skratta, njut och k?nn att du kan ta med ditt favoritcaf? hem till datorn.