Viskan efterlyser!

Vi på Café Viskan jobbar mycket för att varje enskild kund ska känna sig nöjd hos oss och vi tror att en stor del till att varje individ ska kunna känna sig belåten är utbudet av det vi säljer.

Vi nöjer oss inte med att sälja en sallad, utan vi vill sälja tio olika sallader. Du kan få sallad med kyckling och bacon eller räkor tillsammans med andra skaldjur, helt vegetarisk sallad, eller varför inte vegansallad? Allt för att alla ska känna att de kan äta hos oss. Vi tycker att det är viktigt att ni ser en monter full med olika mackor. Grovt bröd eller ljust bröd? Vill du ha en enkel ostfralla eller en stor bagel med brieost och salami? Du kan välja på plats, för det ska finnas där som alternativ för dig. Självklart finns det vegetariska mackor också, och vill du ha glutenfritt bröd? Säg till i kassan!

Montern med bakverk ska vara utsmyckad med många olika slags kakor. Känner du för fruktpaj? Choklad? Kanelbulle? Muffins? Morotskaka? Utbudet ska finnas där, och varför inte ta en kaffe till kakan också? Då har vi en mängd olika kaffesorter att välja på, vanligt bryggkaffe, cappuchino, espresso med mera med mera.

Trots att vi har ett stort utbud av det vi säljer känner vi oss inte nöjda. Vi vet att det finns mer att utveckla. Kanske ska vi lägga in en helt ny maträtt på menyn. Därför frågar vi er kunder, vad vill ni ha på Café Viskan? Finns det någonting som ni känner saknas? Kommentera gärna blogginlägget så ska vi göra vad vi kan för att ordna era önskemål!

Välkommen till Café Viskan!