Viskan, Café – Bistro – BAR

Vad ska du göra ikväll? Är du trött på att sitta hemma framför tv:n och titta på tråkiga dokumentärer? Varför inte dra ihop kompisgänget och gå till Café Viskan och dricka ett glas vin, öl, eller drink?
Baren på Café Viskan är öppen från klockan 11 på förmiddagen varje dag. Här kan du köpa öl, vin, cider, drinkar, whisky med mera med mera.
Husets vin hos oss kommer från Californien, USA och heter Gallo, och du kan få den i form som rött, vitt och rosé. Du kan välja att köpa enbart ett glas vin eller en hel flaska. Känner du att just det vinet inte faller dig i smaken, har vi också andra alternativ. Fråga oss i baren!

Du kan välja att köpa öl både på fat och flaska, och det finns en del ölsorter att välja på. Sol, Cruzcampo, Mariestads, Birra Moretti, NewCastle Brown Ale, Heineken och St. Peters cream stout (för dem som gillar mörkare öl). Självklart har vi också cider i olika smaker.
För dem som inte riktigt känner sig hemma med öl, vin eller cider kan vi mer än gärna informera om att vi dessutom serverar drinkar från baren. Vill du ha en kaffedrink? Rosa Pantern? Gin o Tonic? Vi kan göra det mesta och självklart finns det alkoholfria drinkar också!
Nu har ni fått en liten inblick i vårt Barsortiment och vi hoppas att det finns någonting som faller dig som kund i smaken. Det enda kruxet är att du behöver vara över 18 år för att handla hos oss, så har du åldern där i krokarna eller är runt 35 men känner dig som 18, ta med legitimation! På så sätt slipper vi missförstånd och tråkiga diskussioner kan uteslutas, och tänk på en sak, Don’t Drink and Drive!

Välkommen till Café Viskan!