Viktor Göransson 19 februari, LIVE

Trubaduren Viktor Göransson har varit på Viskan ett antal gånger den senaste tiden  och han är expert på att värma våra frusna hjärtan i vinterkylan! Sist han besökte oss var i lördags, och det var väldigt uppskattat, så varför inte göra en repris redan nu på lördag?

På lördagkväll den 19 februari är ni hjärtligt välkomna till oss på Viskan för att lyssna på Viktor Göransson! Precis som vanlig är köket öppet till klockan 22, och serverar mat från den underbara bistromenyn. Detta tillsammans med en öppen bar kommer att göra kvällen perfekt!

Är ni ett större sällskap och vill vara garanterad plats är ni välkomna att boka bord, tel.nr 033-10 25 80.

Välkomna till Café Viskan!
P.S Håll utkik här på bloggen, ett smakprov från Viktors framträdande i lördags kommer att komma inom kort D.S