Mysteriet på Viskan!

Vi på Café Viskan har valt att köpa in Filippa K kaffemuggar från iittala. De är hur snygga som helst, med olika mönster och färger. Vi anser att kaffet smakar mycket godare om man får dricka det i en riktigt fin kopp.

Tyvärr har vi ett litet problem. Eller ett mysterium som vi kallar det på Viskan. Kopparna försvinner! Förra året i februari ungefär köpte vi in 400 muggar från iittala, och efter sommaren hade vi åtta kvar. Helt knäppt! Vi i personalen har försökt komma på vad det är som gått fel. Vi inser själva att många kan ha gått sönder. När som helst är olyckan framme och det finns nog ingen i personalen som lyckats undgå att något tappats. Men har vi verkligen gjort sönder 392 muggar på sju månader? Nja, tror inte riktigt det… Vart är då de andra muggarna? Någon tror att det finns människor som knycker med sig muggar hem. Kanske är så fallet, men vi har inga bevis, så vi kan inte säga något säkert…

En sak som är säker är iallafall att mysteriet än så länge finns kvar på Viskan, tyvärr är det så att det fortfartande försvinner muggar, även efter höstens inköp från iittala outlet vid knalleporten i Borås.

Välkommen till Café Viskan!

Dela på sociala medier:

Google+ LinkedIn