Kändisvecka på Café Viskan!

Vilken vecka! Det som vi trodde skulle vara en vanlig vecka i början av mars visade sig bli någonting helt annat. Missade du vilka som besökte oss? Här kommer en liten resumé:

Veckan började med att tennisspelaren och före detta världsettan Marat Safin, från Ryssland besökte oss. Tråkigt nog förstod vi det först efter att vi tittat på underskriften på kassakvittot och när en besökare till oss mötte honom i dörren, påväg från oss. Men ändå! Rysslands största stjärna genom tiderna var på Café Viskan, det är rätt häftigt!

Någonting vi däremot inte missade var i tisdags, dagen efter besöket av Marat Safin. På eftermiddagen, efter att den största lunchrusningen lagt sig kommer det in ett stort gäng med människor bärandes med stora väskor.

– Hej! Är det okej att vi filmar här inne, vi ska göra ett progam?

Ja, så sant som det var sagt. Det var alltså TV4 som spelade in Trinny och Susannah stylar om Sverige. Ni som inte vet vad detta är för något kan vi berätta att i varje program besöker Trinny och Susannah en svensk stad för att styla om personer som är i stort behov av en nystart och tonvikten ligger vid att göra det bästa av personernas egna förutsättningar och kroppar. Denna gången besökte de alltså Borås, och spelade in en liten del på Café Viskan. Coolt!

Programmet har premiär den 28 mars i TV4 +

Välkommen till Café Viskan!