Julklappstips!

Har du svårt att komma på en bra julklapp till dina nära och kära? Kanske kan vi på Café Viskan hjälpa dig!

Vi har den senaste tiden arbetat för att få fram ett smidigt presentkort till oss på Café Viskan, och nu lagom till jul har vi faktiskt lyckats hitta ett bra kort.

Kortet är precis som ett vanligt kontokort, fast du kan bara använda det hos oss förståss. Du kan själv välja hur mycket pengar du ska ladda kortet med, och det funkar helt enkelt som så att när du kommer till oss för att handla, betalar du med Viskankortet istället för med kontanter eller ditt vanliga kontokort.

Det smidiga med detta kortet är att du enkelt kan ge bort det som presentkort till någon du känner och du kan skaffa ett själv för att sätta över din ”viskanbudget”. Så fort pengarna på kortet är slut, är det bara att komma in till oss för att ladda på mer. Enkelt och miljövänligt!

Verkar detta intressant? Säg till personalen i kassan så hjälper dem dig!

Välkommen till Café Viskan!