Julklappstips 2

Har du precis som några av oss i personalen problem med vad du ska köpa i julklapp till dina nära och kära? Kanske kan vi hjälpa dig med ditt problem (om du hjälper oss också förståss).

Du kanske sitter hos oss på Café Viskan och försöker lista ut vad du ska ge din brorson i julklapp, och så får du syn på någon av oss i personalen och tänker vilken snygg skjorta han/hon har på sig. Vad är nu detta för skjorta? Vi vill informera att alla våra kläder vi har på oss kommer från Boråsföretaget SVEA. De har allt från mössor och vantar till jeans och t-shirtar. Du kan även hitta en mängd olika underkläder, jackor, och väskor från modemärket.
Nu är det så att det är endast en vecka kvar till jul, och det kanske är lite sent att beställa kläder från SVEAs webshop. Du kan vara lugn. SVEAkläderna finns att köpa på JOEL och JOLINA bara några hundra meter från oss på Viskan!

Samtidigt som du sitter där och drömmer dig bort bland alla klädesplagg får du syn på de fina kaffekopparna vi har framställda på baren. Hade inte det varit en perfekt julklapp till dottern som precis ska flytta hemifrån. Låt inte stressen komma ifatt dig! Ta en härlig vinterpromenad till knalleporten och besök iittala-outlet. Där finns det muggar och porslin så det räcker och blir över! Lycka till!

Nu återstår bara frågan, vad ska vi i personalen köpa till våra nära och kära? Har ni några tips?

Välkommen till Café Viskan!