Fest á la Viskan

Du vet väl att du kan boka ditt arrangemang hos oss? Vi tar emot sällskap på 50 – 70 personer och det kan gälla bröllop, födelsedagskalas, avtackningar, kick-offer, ja allt som är värt att fira helt enkelt. Ett mycket bra exempel på ett arrangemang på Café Viskan utspelade sig i lördags. Denna gång var det ett 30-års firande och temat var maskerad.

Vi på Café Viskan gläds mycket åt när våra gäster är glada, det ger oss enormt mycket energi. I lördags fick vi energi för en hel vinter. Alla var glada och stämningen var på topp! Nivån på utklädnaderna var mycket hög och vi i personalen hade svårt att känna igen många av gästerna.
När kvällen började bjöds alla på välkomstdrink med mingel för att sedan få hugga in i den fantastiska buffén som serverades. Buffén bestod bland annat av laxspett, kycklingspett, potatisgratäng, ädelostpaj,  pastasallad och olika typer av snittar. Förkvällen avslutades sedan med tårta, kaffe och avec.
Under tiden som gästerna åt av buffén riggade vår egna DJ Yashar Gerayeli sin musikhörna, och så fort han fick klartecken drog musiken igång. Glasrutorna skakade, golvet studsade och gästerna dansade som aldrig förr! Festen pågick ända in till småtimmarna och ingen kan säga någonting annat än att det var en lyckad kväll!

Tack så mycket för en trevlig kväll allihop, och ett stort Grattis till Iman 30 år!

Vill du abonnera Café Viskan? Hör av dig till oss på telefonnummer 033 – 102580!